یکی از مراحل کارشناسی خودرو، تشخیص و کارشناسی رنگ آن است. در کارشناسی رنگ خودرو، مشخص میشود که خودرو رنگ فابریک کارخانه را دارد یا مجددا رنگ شده است. این کار به روشهای مختلفی صورت میگیرد. در گذشته که روشهای رنگ کردن خودرو، تعمیرات و صافکاری تا این اندازه پیشرفت نکرده بود، تشخیص رنگ شدگی خودرو کار راحتتری بود. اما حالا به لطف پیشرفت فناوری و ابزارهای کار، یک کارشناس بهتر میتواند این موضوع را تشخیص دهد. اما آیا این کار واقعا ضروری است؟
ضرورت تشخیص و کارشناسی رنگ خودرو
هنگامیکه خودروی کارکرده میخرید، طبیعی است است که در برخی از قسمتهای بدنه آن خط و خش، رد کلید و نظایر آن وجود داشته باشد. این مسأله تا حدودی روی قیمت ماشین تأثیر میگذارد. برخی فروشندگان این موارد را از قبل رفع میکنند و احتمال دارد به شما بگویند که خودرو در برخی جاها رنگ شدگی دارد. اما برخی دیگر آنها را برطرف نمیکنند که رنگ اصلی کارخانه بماند و خودرو به نام خودروی رنگشده فروخته نشود.
اما در بسیاری از مواقع فروشنده یا بنگاه سعی میکنند رنگ شدگی خودرو را پنهان کنند و بسته به میزان مهارتی که در رنگ شدن خودرو به کار رفته است، ممکن است حرفشان باورتان شود. پیشنهاد ما این است که حتما مرحله کارشناسی رنگ را انجام دهید، زیرا ممکن است خودرو آسیبها و خسارات شدیدی دیده باشد و شما بعد از خرید آن تا مدتها فقط برایش هزینه کنید. این در حالی است که با تست رنگ خودرو از این مشکل جلوگیری خواهید کرد.
بدون دیدگاه